Τρόποι Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές των παραγγελιών στην Ελλάδα πραγματοποιούνται με ACS Courier. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε την ασφαλή και γρήγορη παράδοση μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, μετά την συγκέντρωση των προϊόντων. Σε περιόδους μεγάλου όγκου αποστολών από τη μεταφορική υπηρεσία, ενδέχονται καθυστερήσεις.

Η αποστολή είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να επιλέξετε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί για την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Ο χρόνος συγκέντρωσης των προϊόντων στο κατάστημα της επιλογής σας μπορεί να φτάσει έως και τις 3 μέρες. Όταν συγκεντρωθεί ολόκληρη η παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε από εμάς για την παραλαβή της.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Προς το παρόν πραγματοποιούνται αποστολές μόνο προς τις χώρες της Ευρώπης(εκτός Κύπρου). Το κόστος των μεταφορικών είναι 30€. Για παραγγελίες από το εξωτερικό δεν υποστηρίζεται η μέθοδος της αντικαταβολής.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τη χώρα αποστολής. Σε κάθε περίπτωση θα καταβληθεί κάθε εύλογη προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρ ‘όλα αυτά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στην παράδοση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στη ΚΎΠΡΟ δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελίες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα μας μόνο μέσω των καταστημάτων NO NAME της χώρας.

 ΛΕΜΕΣΟΣ, Α.Μακαρίου 125 (τηλ.: +357 25736773)

 ΛΑΡΝΑΚΑ, Λόρδου Βύρωνος 60 (τηλ.: +357 24665073)

 ΠΑΦΟΣ, A.Παύλου 25 (τηλ.: +357 26220262)

 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, Στρατικράτους 44 (τηλ.: +357 22817555)