-22%
Κωδικός Προϊόντος:4712495104/01
ΕΛΑΣΤΙΚΟ OVERSHIRT ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

TRAVIS JACKET XLIV

ΕΛΑΣΤΙΚΟ OVERSHIRT ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ
Μέγεθος:
s
m
l
xl

69.00

Λεπτομέριες & Περιγραφή

Μακρυμάνικο overshirt σε κανονική γραμμή από ελαστικό τεχνικό ύφασμα. Ωμίτης στην πλάτη, λοξές τσέπες φιλέτο και εξωτερικές τσέπες στο στήθος.

Σύνθεση

68%Τ 29%R 3%SΡ

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δικαίωμα, θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε τα προϊόντα αχρησιμοποίητα και στην αρχική κατάσταση που τα λάβατε. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

Δείτε επίσης

ANDY T-SHIRT XCI

ΚΑΖΑΚΑ
49.00
short_desc: ΚΑΖΑΚΑ big_desc: Καζάκα με V λαιμόκοψη από ελαστικό βαμβακερό ύφασμα. Έχει rib τελειώματα. enID: 71807en_short_desc: ΚΑΖΑΚΑ en_big_desc: Καζάκα με V λαιμόκοψη από ελαστικό βαμβακερό ύφασμα. Έχει rib τελειώματα.

GOTHAM T- SHIRT XCI

ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΙΚΕ
49.00
short_desc: ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΙΚΕ big_desc: T-shirt σε άνετη γραμμή από τεχνικό πικέ ύφασμα, με κοντό μανίκι και στρογγυλή λαιμόκοψη. enID: 71845en_short_desc: ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΙΚΕ en_big_desc: T-shirt σε άνετη γραμμή από τεχνικό πικέ ύφασμα, με κοντό μανίκι και στρογγυλή λαιμόκοψη.

LIAM PANTS XCI

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ-ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ
75.00
short_desc: ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ-ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ big_desc: Παντελόνι-φόρμα τύπου εργατικό από ελαστικό τεχνικό βαμβάκι. Έχει λάστιχο στη μέση, λοξές τσέπες μπροστά και τσέπες με πατάκια στο πίσω μέρος. Εξωτερικές τσέπες στο ύψος του γονάτου. enID: 72426en_short_desc: ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ-ΦΟΡΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ en_big_desc: Παντελόνι-φόρμα τύπου εργατικό από ελαστικό τεχνικό βαμβάκι. Έχει λάστιχο στη μέση, λοξές τσέπες μπροστά και τσέπες με πατάκια στο πίσω μέρος. Εξωτερικές τσέπες στο ύψος του γονάτου.

RYAN JACKET XCI

JACKET ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ
99.00
short_desc: JACKET ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ big_desc: Jacket τύπου bomber από τεχνικό ύφασμα σε άνετη γραμμή. Έχει μεγάλες τσέπες με πατάκια μπροστά, γιακά και ωμίτη στην πλάτη. enID: 71521en_short_desc: JACKET ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ en_big_desc: Jacket τύπου bomber από τεχνικό ύφασμα σε άνετη γραμμή. Έχει μεγάλες τσέπες με πατάκια μπροστά, γιακά και ωμίτη στην πλάτη.

Δείτε επίσης