Πολιτική Επιστροφών & Αλλαγών

ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής με τη μεταφορική υπηρεσία της αρεσκείας σας. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δικαίωμα, θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε τα προϊόντα αχρησιμοποίητα, στην αρχική κατάσταση που τα λάβατε και με τα καρτελάκια τους και με όλα τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν. Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή κατεστραμμένα, φθαρμένα ή χρησιμοποιημένα δεν αντισταθμίζονται. Επίσης, είναι απαραίτητο να υπάρχει η απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο αγοράς.

Αφού επιστρέψετε τα προϊόντα, οι εναλλακτικές είναι οι εξής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: μπορείτε να τα αντικαταστήσετε είτε με άλλο μέγεθος είτε με άλλο προϊόν.

–  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: είναι εφικτή η επιστροφή χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε ή στο λογαριασμό Paypal που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία έγινε η συναλλαγή. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών από τη μέρα παραλαβής της παραγγελίας. Σε περίοδο εκπτώσεων η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν. Η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα κι όχι για τα φυσικά καταστήματα.

Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα (εντός 10 ημερών) και θα επισκευαστεί ή θα αντικατασταθεί το προϊόν με δικά μας έξοδα.

Η ανωτέρω εγγύηση δεν καλύπτει ελαττώματα που προκύπτουν από ατύχημα, αμέλεια ή κακή / βίαιη χρήση.

Αν έχετε λάβει ένα προϊόν που δεν έχετε παραγγείλει, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών, προκειμένου να προβούμε στην άμεση αντικατάσταση αυτού με δικά μας έξοδα.

Οι επιστροφές γίνονται στα παρακάτω στοιχεία:

ΝΟ ΝΑΜΕ Athens

Αθηνάς 8, Μοναστηράκι, Τ.Κ.: 10552

Τηλ.: 210 3232814