ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

NONAME ATHENS

The story so far

Ας κρυφοκοιτάξουμε λίγο στο παρελθόν, κάπου στις αρχές της δεκαετίας τους ’80. Μια παρέα κολλητών φίλων ζούν στον χρωματιστό παλμό της στιλιστικής υπερβολής που η εποχή επιβάλλει. Η καθημερινότητά τους γεμίζει από τη δημιουργικότητα των Jean-Paul Gaultier, Francois Girbaud, Katharine Hamnett. Το πάθος τους για το μουσικό κύμα της New Wave, Punk, Glam Rock και ηλεκτρονικής μουσικής ανακατεύεται με την ενδυματολογική ταυτότητα από groups όπως Craftwerk, Depeche Mode, Simple Minds, Sex Pistols, The Cure. Συχνάζουν σε Αθηναϊκα clubs, όπως το The Mad Club στην Πλάκα και αργότερα στο Faz, στο Alarm, στο Αεροδρόμιο. Η Παρέα λατρεύει το μαύρο χρώμα. Έντυνε τις ανησυχίες τους, την υπογραμμισμένη διαφορετικότητά τους, την προσωπικότητα που μιλούσε με τα ρούχα τους, αντί για λέξεις.

Η ιστορία του logo μας

1984
Η γέννηση
Pilot logo 1984
1984
1995
Η Νέα Ταυτότητα
NO NAME LOGO 1995
1995
2012
Η Συνέχεια
NN Logo 2012
2012
2021
Η νέα εποχή
noname2021 logo
2021

Mind The Gap​

Κάπου μεταξύ της avant garde, διαχρονικής, πανάκριβης αισθητικής του Yamamoto και της punk ευαισθησίας των ηρώων της εποχής, κάτι έλειπε. Ένα κενό. Κάτι πιο οικονομικά προσιτό. Η έκφραση άλλωστε δεν είναι προνόμιο μόνο των λίγων. Είναι δικαίωμα το καθενός. Κι έτσι, η παρέα με τις στιλιστικές και τις μουσικές ανησυχίες, αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα και να αναλάβει δράση.
Το 1984 γεννιέται η  NO NAME  για να καλύψει το κενό στην αγορά του πρωτοποριακού, αλλά ταυτόχρονα προσιτού σε τιμή, ανδρικού ρούχου. Το πρώτο κατάστημα ανοίγει στην πιο cult περιοχή, στην οδό Αθηνάς στο Μοναστηράκι όπου Έλληνες και ξένοι έχουν ως σημείο αναφοράς για underground, contemporary subcultures. Ο παλμός της προσωπικής τους έκφρασης γίνεται talk of the town σε χρόνο ρεκόρ. Tα ρούχα με ξεκάθαρη σχεδιαστική ανατροπή παύουν να είναι προνόμιο. Η πρόσβαση εδόθη. Και όλα είναι θέμα χρόνου.

Time-less!

Η νέα χιλιετία ανατέλλει και η μόδα αλλάζει. Οι απανταχού fashionistas επικοινωνούν μέσω τεχνολογίας, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική τοποθεσία που βρίσκονται, με διαφορετικούς τρόπους έκφρασης. Οι νέες γενιές αποθεώνουν το coolness του “είναι” τους και το στυλ που τους ακολουθεί.
Το 2006 η εταιρεία ανανεώνεται με νέους καλλιτεχνικούς και τεχνοκρατικούς συνεργάτες και με προϊόντα, που είναι πάντα βασισμένα στην ιδέα του διαχρονικού ρούχου με ευρωπαϊκό design. Γίνονται τα πρώτα βήματα στο εξωτερικό. Η ελληνικότητα του brand υπογραμμίζεται ιδιαίτερα και συνεχίζει να ντύνει τις στιλιστικές αναζητήσεις των αντρών που δεν διαπραγματεύονται τo προσωπικό τους στιλ και δεν κάνουν εκπτώσεις στην αισθητική τους. Οι Millennials μπαίνουν στο παιχνίδι και η ανδρική μόδα βγαίνει μπροστά, με απανωτά σκαμπανεβάσματα, αλλά ξεκάθαρη γραμμή και κατακτά το διεθνές κοινό σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Με κυρίαρχο επικοινωνιακό hashtag τη διαχρονικότητα, οι δυναμικοί και απόλυτα στιλάτοι πολίτες του κόσμου, αγαπούν όχι μόνο τη μόδα, αλλά προπάντων την προσωπική έκφραση και τη διαχρονική αισθητική καθώς έχουν απαιτήσεις χωρίς εκπτώσεις και στιλιστικές αναζητήσεις χωρίς όρια.

Μερικοί αριθμοί

1
Προϊόντα

Νέα προϊοντα κάθε σεζόν!

1
Πελάτες

Και η λίστα ικανοποιημένων πελατών μας μεγαλώνει…

1 %
Ικανοποίηση

Το βασικό μας πλεονέκτημα!

Here & now

Το 2020 η ΝΟ ΝΑΜΕ στην ανατολή της νέας δεκαετίας ανανεώνεται για μια ακόμα φορά κάνοντας ένα δυναμικό comeback στη διεθνή αγορά μέσω διαδικτύου. Το www.nonameathens.com είναι το απόλυτο meeting point του σήμερα και οι δυνατότητες επικοινωνίας ανεξάντλητες.
Στα 14 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο τo brand εξακολουθεί να υποδέχεται τους πιστούς και πάντα ενθουσιώδεις πελάτες του με νέες κολεξιόν ρούχων και μοναδικά limited edition, product drops που ήρθαν για να ντύσουν και να αποθεώσουν την πολυδιάστατη προσωπικότητά του σύγχρονου άντρα.
Με το Made in Greece να είναι προτεραιότητα και την ελληνικότητα να γίνεται παγκόσμια τάση, οι συλλογές της NO NAME ακολουθούν τα παγκόσμια πρότυπα στυλ και χαρακτήρα.
Ναι, τα ρούχα που επιλέγεις έχουν ελληνική υπηκοότητα, ειδικές τεχνικές εφαρμογής, υψηλή τεχνογνωσία και φινίρισμα ειδικών προδιαγραφών. Όπου επιβάλλεται, επίλεκτες κατασκευαστικές Ευρωπαϊκές μονάδες προσθέτουν μοναδική αξία με κυρίαρχο πάντα το ξεκάθαρο ελληνικό DNA.
Από την πρώτη μέρα έναρξης της ΝΟ ΝΑΜΕ μέχρι και σήμερα η αδιαμφισβήτητη ποιότητα, η τέλεια εφαρμογή, η σωστή ραφή και οι “ιδανικές” τιμές συνεχίζουν να ενδυναμώνουν το brand με πελάτες εσωτερικού και εξωτερικού που φανατικά υποστηρίζουν, αγοράζουν και “ζουν” τα ρούχα και τα αξεσουάρ της εταιρείας, 24/7, 365 μέρες το χρόνο, οπουδήποτε κι αν μένουν. “Αναπνέουν” παλμό και δημιουργικότητα, εκφράζουν προσωπική ταυτότητα, ζουν και υπάρχουν παράλληλα με όποιον τα φοράει.